آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۰۷۳۱
فرحناکیان در دانشگاه یزد: 

ساخت روباتیک مهم‌ترین درخواست صنعت برق کشور از دانشگاه‌ها است 

مدیر کل امور تحقیقات برق توانیر با اشاره به تلاش‌های شرکت برق در ارتباط با دانشگاه و بررسی نیازهای خود گفت: ساخت روباتیک مهم‌ترین درخواست صنعت برق کشور از دانشگاه‌ها است. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، فرحناکیان، مدیر کل امور تحقیقات برق توانیر کشور روز گذشته در دانشگاه یزد گفت: ما امروز دست یاری را به سمت دانشگاه دراز می‌کنیم و می‌خواهیم که راه‌های عملی همکاری بین این دوبخش ایجاد شود. 

 

وی افزود: صنعت برق جز معدود صنعت‌هایی بود که در شرایط تحریم کمترین خلل را داشت که این جای افتخار است و از طرف دیگر نیز در دانشگاه انگیزه این همکاری‌ها بیشتر کرده است و اگر در زمانی در دانشگاه‌ها اولویت‌ها ارائه مقالات بود، اما الان نیازبه همکاری دو جانبه داریم. 

 

وی افزود: با توجه به آمار‌ها ما در ۵۰ سال گذشته سهم ناچیزی در تحقیقات شرکت‌های دانش بنیان داشته‌ایم که این وضعیت خوبی نیست و در صنعت برق نیز در بهترین شرایط به عدد یک می‌رسد که این میزان تا عدد ۴ بسیار فاصله دارد. 

 

مدیر کل امور تحقیقات برق توانیر خاطرنشان کرد: با حمایت‌های مدیر عامل توانیر تقریبا ما محدودیتی در طرح‌های تحقیقاتی نداریم و اگر این پژوهش‌ها قابل دفاع باشد، ما حمایت لازم را انجام می‌دهیم. 

 

مدیر کل امور تحقیقات برق توانیر بیان کرد: ایجاد انگیزش لازم در بین اساتید دانشگاه و محققین یکی از مهم‌ترین وظایف ما است که امسال نیز بیان کردیم که اگر دانشگاهی پروژه‌ای در صنعت برق داشته باشد امکان ارائه پیدا خواهد کرد. 

 

فرحناکیان تصریح کرد: با توجه به اینکه یزد ظرفیت خوبی در انرژی خورشیدی دارد ما می‌توانم با این ظرفیت با همکاری محققین در دانشگاه به بسیاری از پروژه‌ها دست پیدا کنیم. 

 

وی افزود: طراحی و ساخت توربین‌های مگاواتی، تهیه و تدوین طرح مقرهای هایبریدی، تحقیق و ساخت سیستم حفاظت تخلیه جزیی سیم فشارقوی، سلول‌های فشارقوی نانو ساختار از جمله طرح‌هایی است که در دانشگاه‌ها صورت گرفته است و ما با همکاری با دانشگاه‌ها به این ظرفیت‌ها رسیده‌ایم. 

 

وی افزود: ما در دو مقطع می‌خواهیم از دانشگاه‌های کمک بگیریم که مشارکت در تدوین اولویت‌ها و دریافت اولویت‌های تحقیقاتی صنعت به عنوان دو روش همکاری تحقیقاتی با صنعت برق و پیشنهاد پروژه تحقیقاتی از آن جمله است. 

 

فرحناکیان خاطرنشان کرد: یکی از نیازمندی‌های اساسی ما روباتیک است که بازبینی و بررسی خطوط تجهیزات، بازبینی کانال‌های عبور کابل از جمله این موارد است که دانشگاه‌های می‌توانند با کمک به ما در ساخت این روباتیک‌ها بسیاری از مشکلات را کم کرده و به نحو بسیار خوبی کارآیی را افزایش دهیم. 

 

وی افزود: الگوی ما ایجاد کنسرسیومی است که دانشگاه و شرکت تولیدی و صنعت برق در سه ضلع آن باشند تا بتوان به فعالیت‌های تجاری بسیار مناسب برسیم. 

 

مدیر کل امور تحقیقات برق توانیر گفت: ما در صنعت برق به دنبال تحقیقات کاربردی هستیم تا بتوانیم با درست تعریف کردن تحقیقات از محققان و توانمندی آن‌ها استفاده کنیم و فعالیت‌های مناسبی با دیدگاه ملی و فراملی انجام دهیم

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار